Ik lief mij
in verbinding met de ander
Home
Over mij
Missie
Coaching
Trainingen
Tarieven
Neem contact op
Missie

In mijn leven is de nieuwsgierigheid naar wie ik ben er altijd geweest. Ook de nieuwsgierigheid naar anderen in hun gedrag heeft me altijd bezig gehouden. Als ik terugkijk op mijn leven, dan vind ik het nog steeds heel apart dat je van je 12de tot je 22ste veranderd van kind tot volwassene en dat er in die periode zo veel belangrijke dingen gebeuren die bepalend zijn voor de rest van je leven.
Je lijf verandert, je mag kiezen wat je de rest van je leven gaat doen en je kunt een partner uitkiezen waar je de rest van je leven mee wilt delen.
Bijzonder dat in zo’n cruciale periode er in scholen zo weinig aandacht is voor wie je bent, waar je goed in bent en hoe je iemand uitkiest die bij je past. Juist omdat deze periode zo turbulent is, heeft het mijn interesse.

 

Kleuren-wijs is voor mij een gedachtegoed waarin je leert wie je bent en ook hoe je groei door kan maken. Je leert te vertrouwen op het weten, wat we allemaal in ons hebben. Het in balans brengen van je hoofd met je hart zodat ze optimaal met elkaar samen kunnen werken en de een niet zonder de ander kan, is voor mij wat Kleurenwijs onmisbaar maakt.

 

Mijn missie is om het gedachtegoed Kleuren-wijs te verspreiden in scholen door docententeams te trainen en om groepen kinderen te trainen om zelfvertrouwen te krijgen waardoor je in je leven keuzes kan maken, die goed zijn voor jou. Voor meer informatie kun jij kijken op www.kleuren-wijs.nl.