Ik lief mij
in verbinding met de ander
Home
Over mij
Missie
Coaching
Trainingen
Tarieven
Neem contact op
Over mij

Geboren in 1972 ben ik opgegroeid in een liefdevol gezin met ouders en 2 jongere broers. Na het VWO heb ik de HTS Procestechnologie gedaan.
Toen ik procestechniek ging geven aan volwassenen in de procesindustrie heb ik mijn pedagogisch didactisch diploma gehaald.
Na 7 jaar ben ik natuurkunde , scheikunde en wiskunde gaan geven in het voortgezet onderwijs. Dit heb ik 14 jaar gedaan en daar is ook de nieuwsgierigheid naar de adolescentie opgebloeid. Elke dag zie ik de worsteling met wie je bent, hoe ga je om met emoties, hoe kies ik vrienden uit waarbij ik mezelf kan zijn enz.

In 2000 ben ik homeopathie gaan studeren en in 2006 ben ik daarin een praktijk gestart. Om het juiste homeopathische middel te vinden speelt je mentaal emotionele staat van zijn een belangrijke rol. Mijn interesse in dit stuk is erg groot bij mijzelf en ook bij de ander.
In de praktijk heb ik gezien dat dit soms onontgonnen terrein is. Voor mij was dit het begin, van mijn zoektocht naar een manierom meer aandacht te krijgen voor wie ik werkelijk ben en hoe ik ook anderen in contact kan brengen met zichzelf.

Het gedachtegoed Kleuren-Wijs heeft me inzicht in mezelf gegeven. Elke dag zorgt voor een verdiepingsslag, met dit gedachtegoed.Het brengt me ook dat ik handvatten heb om vanuit liefde te leven, met respect voor mezelf en de ander en elke keer met de intentie om me met die ander te verbinden. Het afgelopen jaar heb ik ook een jaartraining Geweldloze communicatie gevolgd. Dit geeft mij daarnaast heel concreet handvatten in hoe je in je dagelijkse communicatie met mensen liefdevol kan communiceren.
De combinatie van Kleuren-Wijs, Geweldloze communicatie en homeopathie geeft mij een volle gereedschapskist om mensen te begeleiden in leven vanuit liefde voor zichzelf in verbinding met de ander.

Omdat ik veel met pubers en ouders en begeleiders van pubers gewerkt heb, is dit het werkgebied waar ik de meeste ervaring in heb. De pubertijd is voor mij ook een periode die mij erg boeit, omdat deze zo turbulent is.